Corona update

14 december 2020


Vandaag heeft het kabinet weer strenge maatregelen aangekondigd. Corona houdt ons bezig. Dit keer weer met stevige nieuwe maatregelen. Ook voor de tennis heeft dat weer gevolgen.
 

Vanaf morgen tot in ieder geval 19 januari 2021 geldt:
Het verbod op dubbels.
Jeugd tot en met 17 mag trainen in groepsverband. Alleen buiten.

Voor wat betreft de senioren trainingen, daar komen we op terug. Dat is nog niet helemaal duidelijk.

Voro meer informatie:

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/12/nederland-in-lockdown-tennis-en-padel-mag-nog-met-2-personen-buiten/

Ik ga dus direct alle reserveringen van dubbels verwijderen.

Mocht het morgen blijken dat de senioren trainingen oook doorgang mogen hebben dan ga ik dus extra banen reserveren voor de trainingen. Alle singles kunnen wel blijven. Het kan zijn dat ik je in verband met de trainingen wellicht naar een andere baan ga verplaatsen.

Hopelijk zijn deze maatregelen voldoende en proberen we met z'n allen zo het virus te bestrijden, zodat we met z'n allen weer snel meer mogen.

AANDACHT:

Singles mogen dus wel op de baan. Let op als je de laatste op de baan bent dat je de lichten uit maakt. Dit doe je door de knop net zo lang ingedrukt te houden tot de lichten uit gaan.

NIEUWE KANSEN MET DE CLUBAPP:

Er is ook een geheel nieuwe ‘Groepen’ chatfunctionaliteit onder het kopje ‘Maatjes’. De ledenadministrateur of beheerder binnen jouw vereniging kan groepen aanmaken aan de hand van verschillende segmenten. Alle leden die in een groep zitten kunnen onderling chatten om zo nieuwe maatjes te vinden. Zo heb je er een snel een nieuwe tegenstander bij.

Om elkaar meer te kunnen vinden, kun je gebruik maken van "groepen" in de club app bij Maatjes. Ik heb hier diverse groepen aangemaakt. Je kan jezelf toevoegen. Zo kun je wellicht makkelijk een nieuw maatje vinden.Hier kan ik groepen aanmaken, zodat als we wellicht meer elkaar kunnen vinden. Als je denkt dit zou ook een leuke groep zijn, laat het me weten, toevoegen kan altijd. Daarna moet je ook zorgen dat je meldingen voor groepen aanzet, want dan kun je in de groep chatten. En uiteraard gewoon een baan afhangen en dan lekker spelen. Lijkt me leuk als we elkaar helpen om vaker te kunnen tennissen. 

Persoonlijke voorkeuren en pushberichten

Via het tabblad ‘Meer’ kun je al jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen. Bijvoorbeeld of jouw pasfoto, telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar zijn voor andere leden van jouw vereniging. Daarnaast kan je via de knop ‘App instellingen’ zelf bepalen of je meldingen wilt ontvangen over clubnieuws, baanreserveringen, evenementen en bardiensten. Verder kun je nu ook instellen of je pushberichten wilt ontvangen van de KNLTB. Zoals het laatste nieuws over competities en toernooien, serviceberichten en spectaculaire acties en aanbiedingen van KNLTB partners. Zet deze meldingen dus aan en profiteer van de vele voordelen!

 

CLUBCOLLECT:

Wij facturen via clubcollect. Dus als je daarvan een mail binnen krijgt, moet je actie ondernemen. Je kunt dan heel gemakkelijk de factuur inzien, dus waarvoor hij is en ook betalen via Ideal. Makkelijk en snel. Fijn voor iedereen. Dus mocht je een bericht krijgen, zou het echt super zijn als je meteen actie onderneemt.

HANDJES:

De eerste handjes hebben zich al aangemeld. Meer handjes mag altijd. Wil je iets betekenen voor de club. Laat het gerust weten. Samen staan we sterk. Wil je bijdragen aan de club en je hebt de clubapp op je telefoon voeg je zelf toe aan de groep VRIJWILLIGERS.

BEDANKT:

Bedankt voor jullie begrip en medewerking. We kunnen dit alleen samen.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur, Cécile

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen