Samen zorgen we goed voor onze banen!

03 oktober 2019


Beste leden,
 
Vanwege het feit dat we in een jaargetijde komen dat de tennisbanen soms minder bespeelbaar zijn even aandacht voor het volgende: We hebben regels wanneer banen wel en niet bespeelbaar zijn, zie ook de bespeelregels.voor zowel de smashcourt-banen als de gravelbanen. Bij twijfel is ook Arnold te raadplegen, hij is zeker kenner van de banen. Wanneer gebruik van banen schade aan de banen toebrengt en de veiligheid van bespelers in het geding is, moet er absoluut niet op gespeeld worden. We willen onze tennisbanen is zo'n optimaal mogelijke conditie houden en zo onnodig extra onderhoud en schade beperken. Wij hopen op jullie begrip en jullie medewerking. We moeten dit samen doen. 
 
Het bestuur
 
PS Tip, download de clubapp op je telefoon. Zet de meldingen aan. Wij kunnen via dit kanaal ook doorgeven als de banen niet bespeelbaar zijn.
 

BESPEELREGELS
SMASH COURT & GRAVEL Banen

Regen:
Smash Court: bespeelbaar tot zich natte plekken gaan vormen, natte banen niet slepen
Gravel: bespeelbaar tot banen nat worden, natte banen niet slepen

Vorst:
Smash Court: bevroren banen niet bespeelbaar, wanneer wel of niet mag worden gespeeld wordt aangegeven via website en afhangbord                                                                 Gravel: niet bespeelbaar

Sneeuw en opdooi
Smash Court: niet bespeelbaar
Gravel: niet bespeelbaar

Regels bespelen en keuren banen.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen