ZOMER CHALLENGE

26 juni 2022


VANAF NU:
Wanneer je je nu nog instroomt in de ZOMERCHALLENGE betaal je slechts € 35,00 euro. Dit is het laagste tarief. Minder wordt het niet. Hoe eerder je meedoet, hoe meer weken je kan tennissen. Heerlijk tennis weer!
 
 
Jaaa het is weer zover, de ZOMERCHALLENGE gaat weer van start. Vanaf 1 juni gaat het los. TV Thadia biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.  
 
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.
 
Heerlijk heel de zomer lekker tennissen met vrienden en familie en na de zomer mag je je geleerde vaardigheden meten met diverse wedstrijdjes gedurende het Zomer Challenge eindtoernooi, de Thadia Clubkampioenschappen. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.   
 
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten.
 
Kosten zijn € 45,00.
 
Uiteraard mag je na de zomer ook gerust lid blijven.
 
Voor meer informatie en aanmelden kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging Thadia, e-mail [email protected].  Aanmelden kan direcht op Aanmelden Zomer Challenge
 
Vorig jaar was dit een groot succes. Wij hopen uiteraard dat dit dit jaar weer zo is. Maar dat kan niet zonder jullie hulp. Dus daarom: Zeg het voort! Vorig jaar zijn er veel blijven hangen en wij hopen dat dit jaar natuurlijk weer. Laten we een bloeiende club maken, met z'n allen.
 
Met vriendelijke groet,
Het Bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen