Zomerchallenge en zomertraining

26 mei 2023


Jaaa het is weer zover, de ZOMERCHALLENGE gaat weer van start. Vanaf 1 juni gaat het los. TV Thadia biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.  
 
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.
 
Heerlijk heel de zomer lekker tennissen met vrienden en familie en na de zomer mag je je geleerde vaardigheden meten met diverse wedstrijdjes gedurende het Zomer Challenge eindtoernooi, de Thadia Clubkampioenschappen. De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.   

Kosten zijn € 45,00.

Voor meer informatie lees hier.  Aanmelden kan direct op Aanmelden Zomer Challenge
 

NIEUW: Zomertraining voor alle leden.

Deze zomer worden er 5 lessen gegeven voor starters en niveau 8/9. Iedereen is hiervoor uitgenodigd, zowel gewone leden als zomer leden.
De lessen worden gegeven op woensdagavond 19 juli, 26 juli, 2 aug, 9 aug, 16 aug ( inhaal 23 aug)
Dit voor de prijs van € 50,-
Wil je meedoen aan de training? Schrijf je hier in.
 
De zomerchallenge was vorig jaar een groot succes. Wij hopen uiteraard dat dit dit jaar weer zo is. Maar dat kan niet zonder jullie hulp. Dus daarom: Zeg het voort! Vorig jaar zijn er veel blijven hangen en wij hopen dat dit jaar natuurlijk weer. Laten we een bloeiende club maken, met z'n allen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen