Commissies

TAC = Technische Accommodatie Commissie

Dit is de buitenploeg die voor het onderhoud zorgt binnen en buiten. Wil je een bijdrage leveren aan deze club, toetreden tot deze club of heb je vragen of opmerkingen op dat gebied, mail naar TAC

De ploeg bestaat uit:
Jo van Brunschot, Martin Verhagen, Hans Bakker, Peter van Giersbergen, Ger de Goede, Carlo Swagermakers, Tim Bangert, Cris Frunt
 
Technische commissie
 De TC is verantwoordelijk voor trainingen, competitie, beschikbaarheid banen en de totale activiteitenkalender. Jeugdzaken vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de TC. 
 
Voor training moet je vooral zijn bij [email protected].
Voor de competitie is de competitieleider (VCL) is Jozien Verhagen, [email protected] 
 
Jeugdcommissie
 
Dit is de commissie die alle activiteiten en competitie voor de jeugd organiseert. Zij zijn ook verantwoordelijk voor het Whoz Next team Just4You . De commissie is te bereiken onder [email protected]
De leden van de commissie zijn:
Anna Zwezerijnen, Merlijn Pasteuning, Angeliek Vermeulen, Madelon Peelen, Hilde Perdok, Evelien van Acker.
 
Stichting Rolstoeltennis Thadia
Sinds 4 oktober 1995 heeft Stichting Rolstoeltennis Thadia het doel om het rolstoeltennis in de omgeving van Den Bosch te promoten.

Eén van de activiteiten is het organiseren van wekelijkse training door een ervaren trainster. Het maximaal aantal deelnemers dat aan de trainingen mee doet is ongeveer 20 personen. De training wordt ingedeeld in 3 groepen van maximaal 8 personen op 2 banen.                    

Deze trainingen vinden plaats in Tennishal De Braken te Boxtel, in de maanden september t/m mei op zaterdagmorgen tussne 9:00 uur en 13:00 uur. Naast de training worden er jaarlijks een aantal activiteiten georganiseerd.

Het Nieuwjaars Roller Dubbel Toernooi in tennishal De Braken.

Een Mix Roller Dubbel Toernooi op het tennispark van TV Thadia.

Het Stefanie Coppens Integratie Toernooi (roller-loper), op het park van TV Thadia.

Informatie is te vinden op de website www.rolstoeltennis.nl. Via e-mail zijn we bereikbaar op [email protected] en telefonisch op 06-37229615.

Samenstelling commissie:
Toon Berkelmans, Riens van Raaij en Linda Tops.
 
Interne dinsdagavond 
Dé avond voor nieuwe leden om vrijblijvend kennis te maken met andere leden onder het genot van een lekker dubbel partijtje tennis.

Louis van der Vloet (zie activiteiten)

35+ FIT Invitatietoernooicommissie
Deze commissie organiseert het jaarlijkse FIT 35+ Invitatietoernooi.
 
Iedere Thadiaan die in 2019 al 35 is - of wordt - mag deelnemen aan dit invitatietoernooi.
Nodig iemand uit als partner om samen Fun-In-Tennis te hebben, dit mag ook iemand zijn die géén lid is van een tennisvereniging.
 
Er kan in één onderdeel ingeschreven worden: DD, HD, GD
Bij de indeling wordt rekening gehouden met sterkte en leeftijd van de deelnemers. 
Op deze manier zorgen wij voor sportieve en gezellige ontmoetingen op de baan en in het clubhuis.
 
 
 
Open Thadia toernooi
 
Deze commissie organiseert het Open Thadia toernooi voor senioren.
 
Sponsorcommissie
 
Sport en sponsoring zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast de inkomsten uit contributie zijn sponsorinkomstenonontbeerlijk voor een gezonde exploitatie van onze club. Sponsoring is een goede manier om jouw bedrijf te presenteren bij eenbreed publiek en je naamsbekendheid te vergroten. Daarbij moet je niet alleen denken aan onze leden, die veelal uit Sint-Michielsgestel komen,maar ook aan bezoekende competitieteams en bijbehorende toeschouwers uit de regio. Wil je eens verder praten over de mogelijkhedenvoor jouw bedrijf of ben je reeds geïnteresseerd in sponsoring van onze actieve tennisclub Thadia? Dan kun je contact opnemen door een e-mailte sturen naar [email protected] 
 
Achter de schermen zijn wij druk bezig om onze club financieel gezond te houden. Sponsoren kunnen we daarbij niet missen en we zijn daarom dankbaar dat een groot aantal betrokken ondernemers onze club ondersteunt.
Om de begroting voor komende jaren op orde te houden en grote contributieverhogingen te voorkomen zijn we als sponsorcommissie voortdurend op zoek naar nieuwe sponsoren.
Wellicht ben jij als lid zelf ondernemer, werk je bij een bedrijf wat een sponsorschap zou kunnen overwegen of heb je kennissen met een bedrijf. Wij vragen jullie daarom om eens goed na te denken wie hiervoor in aanmerking zou komen en de betreffende contactpersoon aan onze commissie door te geven zodat wij met deze mensen contact kunnen opnemen. Ben je zelf ondernemer overweeg dan eens een bedrijfslidmaatschap. Dan ben je met twee personen lid voor ongeveer hetzelfde bedrag als twee losse privé lidmaatschappen alleen de kosten zijn bedrijfsmatig en dus fiscaalvriendelijk. Tevens ben je dan lid van de businessclub en profiteer je van 2 leuke, interessante bijeenkomsten per jaar. Zie de bijlage voor deze en andere sponsorpakketten.
U kunt zich voor vragen of aanmeldingen richten tot Pam Stokvis, 06-53129497 of [email protected]
 
Wij hopen van harte op jullie inzet om het aantal sponsoren op peil te houden en zo samen onze club gezond te houden.
 
Met vriendelijke groet,
Eric van Rooy, Paul van der Meijden, Theobert van Boven, Willem van Lamoen, Onno Mallant, Marcel van Tilburg en Pam Stokvis
 
PR, Kas, Automatisering, Ledenadministratie
 
Naam Taak Mailadres
Jan Hoofd Kascommissie  
Chris Reemer Kascommissie  
Pim van der Aa PR  
Beike Looijse  PR  
Stefan Kapteijns PR  
Frits Maas Website  
Cécile van Alebeek ledenadministratie [email protected]
     
     

 

SHV en Instructie Verantwoord Alcoholgebruik
 
Hier staan de SHV leidinggevende en de certificaathouders IVA vermeld.
 
HV en Reanimatie (inclusief AED) diploma's
 
Deze personen hebben een BHV en/of Reanimatie+AED diploma.
Eric Kuijpers en Amy Hermans (BHV)
Elly Berkelmans, Ilse Broeren, Wanda Diederiks, Lies van Dobbenburgh, Elly Ertinger, Marcha Grunfeld, Germijn Kamphorst, Pieter Looijse, Hedwig Roelofs, Pieter Thomas en Corine van Zandvliet (Reanimatie en AED)