Tennis Alles-in-1 voor jeugdleden

Inschrijven voor het seizoen 2023-2024 doe je hier.

De nieuwe trainingen starten 9 oktober 2023.

Wat is Tennis alles in 1? 

Tennis-alles in 1 is een abonnementsvorm voor junioren met daarin het lidmaatschap, tennisles, wedstrijdjes en het meedoen aan clubactiviteiten. Dit sluit perfect aan bij onze Kidstennis-friendly vereniging met meer dan 150 jeugdleden.  

Hier een filmpje.

Waarom Tennis alles in 1?

Met Tennis Alles-in-1 zitten onze junioren niet meer alleen op tennisles, maar op tennis. Wij vinden het belangrijk dat kinderen tennissen met plezier. Uit onderzoek van KNLTB blijkt dat kinderen de sport leuker vinden als ze ook eens meedoen aan wedstrijdjes en leuke activiteiten (zoals bij hockey en voetbal normaal is). Ze worden dan sneller beter, maken makkelijker vriendjes en zijn meer betrokken bij de vereniging. Hierdoor blijven ze langer met plezier tennissen!    

Daarnaast willen we tennis voor ouders transparanter maken. Met Tennis Alles-in-1 is het meteen duidelijk wat je krijgt voor welk bedrag en hoef je je niet/zo min mogelijk in te schrijven voor losse activiteiten.  

Wat houden de pakketten in?

1. Lidmaatschap 

Hiermee ben je lid van de club en de KNLTB en kan je het hele jaar onbeperkt vrij tennissen en gebruik maken van de banen. Lidmaatschap loopt vanaf 1 oktober tot aan eind september. Tussentijds lid worden is natuurlijk mogelijk, je betaalt dan voor het resterende aantal maanden van het jaar.

2. Tennisles

In het basispakket zit 35 weken 1x tennisles per week De lessen worden verzorgd door de tennisschool van Michiel Kapteijns. Tijdens schoolvakanties en feestdagen wordt niet gelest. Het pluspakket is er voor kinderen die 2x per week willen trainen.

3. Competitie

Tenniskids competitie De Tenniskids competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene competitie. In totaal doen in het hele land zo'n 20.000 kinderen mee aan de leukste competitie van het jaar! De Tenniskids competitie wordt georganiseerd in het voor- en najaar (6 speeldagen voorjaar en 6 najaar op de zondagochtend).  Je wordt hiervoor door de vereniging in overleg met de trainers ingedeeld in een team. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis.    Juniorencompetitie Voor de oudere junioren (vanaf 11-12 jaar) van de vereniging wordt de voorjaar- en najaarscompetitie georganiseerd. Zowel de voorjaars- als najaarscompetitie duurt 7 speeldagen. 

4. Deelname clubactiviteiten

Onze vereniging organiseert diverse activiteiten voor de jeugd.  Jeugdactiviteiten die in het pakket zitten zijn:     

  • Jong/oud toernooi ·        
  • Familietoernooi ·        
  • Clubkampioenschappen ·        
  • Winter activiteit / Halloween

Betaling van de pakketkosten?

De totale jaarkosten van het pakket worden verdeeld in 4 gelijk bedragen over het jaar. De kosten worden via automatische incasso geincasseerd.

Kleur Aantal trainingen per week Kosten per maand
Alles-in-1 rood (beginners +- 5 tm 8 jaar) 1 € 30,00
Alles-in-1 oranje BASIS (8 t/m 10 jaar) 1 € 30,00

Alles-in-1 oranje PLUS  MEEST GEADVISEERD DOOR DE KNLTB

2e keer trainen wanneer geen competitie € 37,50
Alles-in-1groen BASIS (vanaf 10 jaar) 1 € 32,00
Alles-in-1 groen PLUS MEEST GEADVISEERD DOOR DE KNLTB 2e keer trainen wanneer geen competitie € 40,00
Alles-in-1 geel BASIS 1 € 32,00
Alles-in-1 geel PLUS MEEST GEADVISEERD DOOR DE KNLTB 2 € 49,50

Deze kosten zijn inclusief lidmaatschap van Thadia. Instromen kan altijd. Je blijft dan minimaal lid tot oktober van het jaar daarop. Opzeggen gedient te geschieden voor 1 juli. 

Veelgestelde vragen van ouders  

Wordt het tennis van mijn kind duurder?

Nee, en dit is ook niet de insteek. De pakketten zijn gebaseerd op dezelfde bedragen als die nu gerekend worden, alleen omgezet naar een abonnementsvorm. Dus als uw kind nu lid is en 1x les volgt betaalt u hetzelfde bedrag hiervoor.  

Moet mijn kind verplicht meedoen aan alle activiteiten als hij/zij alleen lidmaatschap en les wil volgen?

Nee, dit is niet verplicht. Mocht je niet aan bepaalde activiteiten willen deelnemen of je bent verhinderd, dan kan je dit aangeven. Het grote voordeel van Tennis Alles-in-1 is dat jij, door het kiezen van een pakket, je direct al hebt opgegeven voor de competitie en evenementen. Je hoeft je dus nergens meer voor in te schrijven! We adviseren wel om mee te doen aan de wedstrijdjes en activiteiten die onze zeer actieve jeugdcommissie organiseert door het jaar heen.  

Hoe weet ik in welke kleur mijn kind speelt komend seizoen?

Vraag aan uw kind met welke kleur bal hij/zij speelt tijdens de les, dat is de kleur van het bijbehorende pakket. Bij twijfel, check even bij Michiel.   

Kan mijn kind ook alleen lid zijn?

Ja, dit is mogelijk. U betaalt dan alleen lidmaatschapskosten à € 80 euro per jaar.

Staat uw vraag er niet tussen?

Stuur een mailtje naar [email protected]