FAQ Training

Ik wil stoppen met de training, kan dat?
Nee, als je eenmaal ingedeeld bent en gestart bent met de training ben je volgens algemene voorwaarden verplicht om de training af te maken. Als je besluit niet te komen, ontvangt u geen restitutie. De training is ingedeeld met een aantal deelnemers, zodat de kosten gedekt zijn. Algemene voorwaarden lid 6.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen, maar ik train gedurende de wintertraining. Kan dit?
Nee, want je moet lid van Thadia zijn als je deelneemt aan de trainingen. Algemene voorwaarden lid 8. U kunt wel opzeggen, maar dan gaat het einde van het lidmaatschap pas in op het einde van het jaar wanneer er geen trainingen meer gevolgd worden.

Wat kost een trainingscyclus?

Voor de junioren (wanneer zij in een groep van 8 zitten) 120 euro (zomer 2020) voor 18 lessen van 50 minuten. Wanneer uw kind later instroomt (dus na de proeflessen) betaalt u voor de resterende lessen € 6,75 per les.

Zit je kind in een groep van 4 dan is het 195 euro voor 18 lessen.

Voor de senioren (trainen in groepen van 4) 195 euro (zomer 2020) voor 16 lessen. Wanneer u nog later in kunt stromen betaalt u voor de rest van de cyclus € 12,50 per les.

Instromen in lopende trainingscyclus?

De junioren kunnen meestal wel instromen. Dat gaat in overleg met Michiel Kapteijns. Uw vraag wordt doorgestuurd. Bij de senioren is dat lastiger en is het meestal wachten tot de nieuwe cyclus begint. Vragen kan altijd.