FAQ Training

Ik wil stoppen met de training, kan dat?
Nee, als je eenmaal ingedeeld bent en gestart bent met de training ben je volgens algemene voorwaarden verplicht om de training af te maken. Als je besluit niet te komen, ontvangt u geen restitutie. De training is ingedeeld met een aantal deelnemers, zodat de kosten gedekt zijn. Algemene voorwaarden lid 6.

Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen, maar ik train gedurende de wintertraining. Kan dit?
Nee, want je moet lid van Thadia zijn als je deelneemt aan de trainingen. Algemene voorwaarden lid 8. U kunt wel opzeggen, maar dan gaat het einde van het lidmaatschap pas in op het einde van het jaar wanneer er geen trainingen meer gevolgd worden.

Wat kost een trainingscyclus?

Voor de junioren, zie tennis alles-in-1. Het ligt eraan voor welk kleur en aantal lessen zij kiezen.

Voor de senioren (trainen in groepen van 4) 200 euro (winter 2022) voor 16 lessen van 50 minuten. Wanneer u nog later in kunt stromen betaalt u voor de rest van de cyclus € 12,50 per les.

Instromen in lopende trainingscyclus?

De junioren kunnen meestal wel instromen. Dat gaat in overleg met Michiel Kapteijns. Uw vraag wordt doorgestuurd. Bij de senioren is dat lastiger en is het meestal wachten tot de nieuwe cyclus begint. Vragen kan altijd.

Wanneer zijn de lessen?

Er worden lessen gegeven op maandag tot en met zaterdag. Voor de junioren ligt het eraan in welke kleur een lid speelt en wanneer het lid zelf kan. Wij proberen zoveel mogelijk met ieders beschikbaarheid rekening te houden.