Training

Alle leden van Thadia kunnen zomer- en wintertraining volgen op de club. Onze trainers Fanny Boudewijns, Michiel Kapteijns en Paul geven les aan alle leeftijden en aan alle niveaus.
 
De trainingen lopen in de zomer van april t/m september en in de winter van oktober t/m maart. Aanmelden kan in de weken voordat de nieuwe periode begint. Daarvan wordt iedereen via de mail, facebook en de website op de hoogte gehouden. De trainers delen de groepen in, al is er natuurlijk altijd ruimte voor overleg. Ook is het eventueel mogelijk om privé te trainen. En voor fanatieke jeugdspelers zijn er selectietrainingen.
 
Benieuwd of trainen of tennissen in het algemeen iets voor jou is? Neem dan een proefles. Dat geldt ook voor mensen die nog geen lid zijn van Thadia, maar dat misschien willen worden. Iedereen is welkom om eens mee te trainen. Volwassenen mogen een keer gratis mee doen, de jeugd kan 3 gratis proeflessen volgen. Interesse? Neem dan even contact met ons op via [email protected].
 
De wintertraining gaat eind na de herfstvakantie weer van start.
Schrijf je hier in voor de senioren: Senioren inschrijfformulier
Schrijf je hier in voor de junioren: Junioren inschrijfformulier
 
Op dit formulier vind je ook de algemene voorwaarden voor de training en de kosten. Op dit formulier kun je ook je verhinderingen doorgeven.
Je kan je inschrijven tot 22 september 23.59 uur.