Training

Iedereen vanaf 5 jaar is van harte welkom om te komen trainen en spelen bij de club. Wij hebben super trainers en een zeer actieve jeugdcommissie. Onze jeugdgroep is groot en veelzijdig, dus altijd wel iemand om mee te spelen. 
 
Alle leden van Thadia kunnen zomer- en wintertraining volgen op de club.
Onze trainers Michiel Kapteijns, hij traint voorals de jeugdleden en Johan en Helga van Sport Events geven les aan vooral de senioren. Alle niveaus zijn welkom. Van beginner tot gevorderden.
 
De trainingen lopen in de zomer van april t/m september en in de winter van oktober t/m maart. Aanmelden kan in de weken voordat de nieuwe periode begint. Daarvan wordt iedereen via de mail, facebook en de website op de hoogte gehouden. De trainers delen de groepen in, al is er natuurlijk altijd ruimte voor overleg. Ook is het eventueel mogelijk om privé te trainen. En voor fanatieke jeugdspelers is 2x trainen in de week mogelijk.
 
Benieuwd of trainen of tennissen in het algemeen iets voor jou is? Neem dan een proefles. Dat geldt ook voor mensen die nog geen lid zijn van Thadia, maar dat misschien willen worden. Iedereen is welkom om eens mee te trainen. Volwassenen mogen een keer gratis mee doen, de jeugd kan 3 gratis proeflessen volgen. Interesse? Neem dan even contact met ons op via [email protected].