Training

Iedereen vanaf 5 jaar is van harte welkom om te komen trainen en spelen bij de club. Wij hebben super trainers en een zeer actieve jeugdcommissie. Onze jeugdgroep is groot en veelzijdig, dus altijd wel iemand om mee te spelen. 
 
Alle leden van Thadia kunnen zomer- en wintertraining volgen op de club.
Onze trainers Michiel Kapteijns, hij traint voorals de jeugdleden Jaimy traint zowel de junioren als de senioren en Johan van Sport Events geeft les aan de senioren. Alle niveaus zijn welkom. Van beginner tot gevorderden.
 
Junioren:
Tennis voor de junioren gaat met het all-in-one tennispakket. Het loopt een heel jaar van oktober tot oktober. De trainingen  (36 op jaarbasis) worden in groepen van 8 gegeven op maandag tot en met vrijdag. Het tijdstip van de training hangt af van de beschikbaarheid van je kind en wordt zoveel mogelijk afgestemd. Je kind krijgt 3 gratis proeflessen.
 
Wil jouw kind graag tennissen, laat dit dan weten via [email protected]. Michiel Kapteijns zal dan de proeflessen voor je kind afstemmen op een mogelijk tijdstip. Mocht dit goed bevallen dan dient je kind lid te worden van de club (https://www.thadia.nl/lid-worden) en wordt je kind opgenomen in het all-in-one tennispakket. Ze worden dan ingedeeld bij de trainingen, de wedstrijden en diverse andere activiteiten. Super leuk. 
 
Senioren:
De trainingen lopen in de zomer van april t/m september en in de winter van oktober t/m maart. Aanmelden kan in de weken voordat de nieuwe periode begint.
 
Geef je nu op voor de wintertraining 2021-2022 Inschrijfformulier wintertraining senioren. Inschrijven kan tot 26 september 2021.
 
Daarvan wordt iedereen via de mail, facebook en de website op de hoogte gehouden. De trainers delen de groepen in, al is er natuurlijk altijd ruimte voor overleg. Ook is het eventueel mogelijk om privé te trainen. Volwassenen mogen een keer gratis mee doen
 
Benieuwd of trainen of tennissen in het algemeen iets voor jou is? Neem dan een proefles. Dat geldt ook voor mensen die nog geen lid zijn van Thadia, maar dat misschien willen worden. Iedereen is welkom om eens mee te trainen. , . Interesse? Neem dan even contact met ons op via [email protected].
 
 
 
 
 
 
 

2021-09-14 Kostenoverzicht trainingen - Blad1.pdf