Training

ZOMERTRAINING 2020
 
In april gaat het tennis seizoen weer helemaal los. De competitie start dan weer, maar ook gaat de zomertraining dan weer van start. Dit wil ook jij natuurlijk niet missen. Iedereen vanaf 5 jaar is welkom. Geef je daarom nu op:
 
 
 
Je kunt je opgeven tot 6 maart 2020.
Wij zien je inschrijving graag tegemoet.
 
 
Alle leden van Thadia kunnen zomer- en wintertraining volgen op de club. Onze trainers Fanny Boudewijns, Michiel Kapteijns en Paul geven les aan alle leeftijden en aan alle niveaus.
 
De trainingen lopen in de zomer van april t/m september en in de winter van oktober t/m maart. Aanmelden kan in de weken voordat de nieuwe periode begint. Daarvan wordt iedereen via de mail, facebook en de website op de hoogte gehouden. De trainers delen de groepen in, al is er natuurlijk altijd ruimte voor overleg. Ook is het eventueel mogelijk om privé te trainen. En voor fanatieke jeugdspelers zijn er selectietrainingen.
 
Benieuwd of trainen of tennissen in het algemeen iets voor jou is? Neem dan een proefles. Dat geldt ook voor mensen die nog geen lid zijn van Thadia, maar dat misschien willen worden. Iedereen is welkom om eens mee te trainen. Volwassenen mogen een keer gratis mee doen, de jeugd kan 3 gratis proeflessen volgen. Interesse? Neem dan even contact met ons op via [email protected].