Training

De nieuwe cyclus van de zomertraining voor de senioren gaat in april van start. Wil je meedoen? Schrijf je hier in: Inschrijfformulier zomertraining 2024 senioren.
 
Iedereen vanaf 5 jaar is van harte welkom om te komen trainen en spelen bij de club. Wij hebben super trainers en een zeer actieve jeugdcommissie. Onze jeugdgroep is groot en veelzijdig, dus altijd wel iemand om mee te spelen. 
 
Alle leden van Thadia (je moet dus lid zijn van de club) mogen zomer- en wintertraining volgen op de club.
Onze trainers Michiel Kapteijns, hij traint voorals de jeugdleden Jaimy traint zowel de junioren als de senioren en Johan van Sport Events geeft les aan de senioren. Alle niveaus zijn welkom. Van beginner tot gevorderden.
 
Junioren:
Tennis voor de junioren gaat met het all-in-one tennispakket. Het loopt een heel jaar van oktober tot oktober. De trainingen  (36 op jaarbasis) worden in groepen van 8 gegeven op maandag tot en met vrijdag. Het tijdstip van de training hangt af van de beschikbaarheid van je kind en wordt zoveel mogelijk afgestemd. Je kind krijgt 3 gratis proeflessen.
 
Wil jouw kind graag tennissen, laat dit dan weten via [email protected]. Michiel Kapteijns zal dan de proeflessen voor je kind afstemmen op een mogelijk tijdstip. Mocht dit goed bevallen dan dient je kind lid te worden van de club (https://www.thadia.nl/lid-worden) en wordt je kind opgenomen in het all-in-one tennispakket. Ze worden dan ingedeeld bij de trainingen, de wedstrijden en diverse andere activiteiten. Super leuk. 
 
Senioren:
De trainingen lopen in de zomer van april t/m september en in de winter van oktober t/m maart. De trainingen worden gegeven op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond en zaterdagochtend. Het is een cyclus van 16 trainingen, in groepen van 4. Een training duurt 50 minuten. De kosten hiervan zijn € 210,-. Aanmelden kan in de weken voordat de nieuwe periode begint. Hiervoor komt dan het inschrijfformulier online. Je kan daarop je voorkeursdag aangeven. 
 
Daarvan wordt iedereen via de mail, facebook en de website op de hoogte gehouden. De trainers delen de groepen in, al is er natuurlijk altijd ruimte voor overleg. Volwassenen mogen een keer gratis mee doen. 
 
Benieuwd of trainen of tennissen in het algemeen iets voor jou is? Neem dan een proefles. Dat geldt ook voor mensen die nog geen lid zijn van Thadia, maar dat misschien willen worden. Iedereen is welkom om eens mee te trainen. Interesse? Neem dan even contact met ons op via [email protected].