De Grote Gestelse Vlooienmarkt

28 februari 2024


Beste vereniging, scholen en clubs

,Al sinds 1976 organiseert de stichting Duizendpoot geheel belangeloos een 2-jaarlijkse vlooienmarkt met het doel geld op te halen voor allerlei jeugdactiviteiten in de kern Sint-Michielsgestel. Scouting, Minigestel, jeugdafdelingen van diverse sportverenigingen, harmonie, scholen enz. Uw organisatie heeft mogelijk ook weleens een mooie financiële bijdrage ontvangen van “De Grote Gestelse Vlooienmarkt”.

Onze club bestaat uit enthousiaste mensen die graag een steentje bijdragen aan het ondersteunen van jeugdactiviteiten  in Sint-Michielsgestel.

De vlooienmarkt wordt vóór, maar zeker ook door ons allen gedragen.

Om dit voor nu en in de toekomst vol te houden, hebben we uw hulp hard nodig! Op zaterdag 8 juni (opbouwen van de markt) en zondag 9 juni (verkoop) zal deze vlooienmarkt weer worden georganiseerd. Dit jaar wederom bij de Meander!

Zoals u zult begrijpen hebben we voor een succesvolle markt héél veel vrijwilligers nodig, vandaar dat we een beroep doen op u. Er zijn vast enthousiaste mensen binnen uw vereniging of school te vinden die ons op deze dagen willen komen helpen. Met een groepje in 1 kraam is het extra gezellig!                   

Wij willen u vragen om de bijlage onder uw leden en ouders van leerlingen te verspreiden. Tevens zouden wij het op prijs stellen als u onze markt wilt vermelden op uw website. Niet alleen om medewerkers te werven, maar ook om bezoekers te trekken op zondag 9 juni. Via onze website kunnen mensen zich aanmelden om vrijwilliger te worden.: www.gestelsevlooienmarkt.nl

Alvast bedankt voor uw medewerking, namens Stichting Duizendpoot.

Bijlage mail verenigingen, scholen, clubs.pdf

Nieuwscategorieën