Tennissen bij LTV de Beek op de zondag competitie dagen

02 april 2024

Beste leden,

TV Thadia doet mee met de voorjaarscompetitie met wel 34 teams. Daar zijn wij trots op. De jeugd vertegenwoordigd hiervan 1/3 deel en speelt met 12 jeugd teams mee in de categorie groen en geel. Daarnaast hebben wij ook nog onze tenniskids. Dit zijn de"rode en oranje kinderen". Ook zij spelen competitie. Dit is dus heel wat jeugd die competitie speelt. Dit doen zij allemaal op zondag. Vandaar dat de baanbezetting op zondag allemaal afgehangen is voor de competitie. De jeugdcommissie heeft hier heel wat planningen voor moeten maken.

Wij begrijpen dat dit voor onze recreatieve spelers die graag op zondag spelen heel vervelend kan zijn. Wij hebben hiervoor een oplossing gevonden. Zij die graag op competitie/zondag willen tennissen en er zijn geen banen vrij omdat alles is afgehangen voor competitie, mogen bij LTV de Beek spelen.

Je hoeft hiervoor niet te reserveren en de poort is open. Wel worden wij graag op de hoogte gehouden door een reactie op dit bericht dat je gebruik hebt gemaakt van deze mogelijkheid. Alvast bedankt.

Verder zijn we ook bezig om afhangen bij LTV de Beek mogelijk te maken, maar dat blijkt niet heel snel te regelen. Helaas.

Vriendelijke groet, Het Bestuur

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Thijs van Rooij 22-05-2023 14:16

Ik heb hier ook gebruik van gemaakt.

Anouk Vlemmix 14-05-2023 15:56

Vanochtend gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Super fijn!

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen